Wie zijn we


Over EHBO MAASSTAD TRAININGEN en OPLEIDINGNEN

Specialist in Basishulpverlening*

*Bedrijfshulpverlening zou door de wetgever vervangen worden door basishulpverlening. Deze (concept) wetgeving is vervallen in april 2014.

Wij vinden echter dat de term basishulpverlening in 1 woord ons vakgebied samenvat!

Wij zijn vooral goed in het leveren van maatwerkoplossingen op het gebied van EHBO, BHV en ontruiming. Wij zijn veelal actief met inventariseren van risico’s (RI&E), adviseren over BHV-organisaties en procedures en het opstellen van lesprogramma’s gebaseerd op deze risico’s. Zorg op maat is hierbij de uitgangspositie.

Daarnaast organiseren we een grote diversiteit aan opleidingen gecertificeerd door het Rode Kruis en Oranje Kruis en NIBHV waar iedereen welkom is.

Onze missie is om mensen bewust en bekwaam maken op het gebied van basishulpverlening. Onze visie is het leveren van kwalitatief goede opleidingen en adviezen geheel gericht op de situatie van de klant met behulp van de nieuwste technieken.

 

Waarom kiezen voor EHBO Maasstad?

  • voor maatwerk in opleiding, oefening en advies
  • voor klantgerichte oplossingen
  • voor een grote diversiteit aan opleidingen
  • voor innovatie en vernieuwing
  • voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Helder

EHBO cursus met aandacht

Wij vinden het belangrijk dat cursisten met een lach en een voldaan gevoel de cursus verlaten. Voor ons gaat het geven van een EHBO cursus verder dan het uitleggen van de lesstof en het uitreiken van het certificaat.

Ons doel is dat cursisten zich echt comfortabel voelen bij het verlenen van eerste hulp. Dit doen wij door veel persoonlijke aandacht te geven. Doordat wij in kleine groepen werken is hier veel ruimte voor.

Zo wordt Nederland steeds een beetje veiliger.

Appie

EHBO Maasstad Rotterdam

Hartelijke groet , EHBO Maasstad trainingen en opleidingen

Afbeeldingsresultaat voor bhvAfbeeldingsresultaat voor oranjekruis